női vállalkozó

Nő a Táska! – Válts nagyobb vállalkozói jól-létre!

Kik pályázhatnak?

  • 25-35 év közötti hölgyeknek, akik
  • vállalkozni szeretnének, kacérkodnak a vállalkozásindítás gondolatával, vagy már el is indították vállalkozásukat, és
  • érzik, megtapasztalták, hogy szükség lenne a vállalkozói tudásuk bővítésére, mások vállalkozói gyakorlatának megismerésére,
  • de még nem tették meg a kezdő lépéseket.

Pályázati témája:

Bármi lehet, ami az Ön szaktudása! 2-3 perces bemutatkozó videót szükséges beküldeni, amelyben a bemutatkozáson kívül beszélni kell arról, hogy hogyan fordítaná a kapott összeget és mentorálási tudást a saját vállalkozói ötlete megvalósítására, vagy a már elindított vállalkozása továbbfejlesztésére.

A szakmai zsűri által kiválasztott 10 leginkább fejlesztésre kész ötletgazda, vállalkozó

  • részt vesz egy egynapos fejlesztési workshopon,ahol az üzleti ötlet, vagy az üzletfejlesztési elképzelés megvalósíthatóságát vesszük górcső alá,
  • 2 alkalmas találkozó keretébenmegismerheti egy vállalkozói mentor üzleti életben szerzett tapasztalatát,
  • mindezek összegzéseként egy üzletfejlesztési tervet kap,amely tartalmazza az ötlet, vállalkozás kidolgozására, fejlesztésére irányuló lépéseket és azokhoz illeszkedő eszközöket.
  • a Roland Accessories jóvoltából egy, a vállalkozói ötlet, vállalkozás méretéhez igazodó táskával lesz gazdagabb.

Jelentkezési határidő: 2023. május 31. 23:59

 

Pályázat célja:

A Nő a Táska! – Válts nagyobb vállalkozói jól-létre! pályázat és program fontos eleme  az az online kampány, amelynek célja bemutatni olyan már sikeres vállalkozó hölgyeket, akik saját példájukon keresztül felhívják a figyelmet arra, hogy nem elég „álmodozni” arról, hogy sikeres vállalkozó szeretnék lenni, hanem azért sokat kell tenni, fejlődni, képezni magunkat, vállalkozói közösségbe járni.

Ez az online kampány egy videópályázatra hívja a magukat és vállalkozásukat fejleszteni akaró fiatal hölgyeket, akiktől azt várjuk, hogy egy rövid videóban mutassák be, hogyan fordítanák a SEED Alapítvány szakértőinek és mentorainak támogatását a saját vállalkozói ötletük megvalósítására, vállalkozásuk továbbfejlesztésére.

 

palyazatfigyeles

Amennyiben érdekli a lehetőség kérjük, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!