Rólunk, közös munka, pályázatírás

Tervezés, előkészítés, pályázatírás

Önnek van egy ötlete, amellyel fejleszteni akarja cégét, annak érdekében, hogy az sikeres legyen, a hazai piacon ismert legyen és minél több profitot hozzon Önnek!

Megkeressük Önnek, mint cégvezetőnek az ötlet megvalósításához leginkább kapcsolódó pályázatot és meg is írjuk!

A sikeres pályázati értesítő után Ön és munkatársai elkezdik az ötlet megvalósítását!

Így fejlődik a cége, amely lehetőséget ad arra, hogy elismerik a szakmájában, a környezetében és a megvalósult projektje által jobb gazdasági feltételekkel rendelkezzen a jövőben.

A hazai pályázati környezetben a pályázatok megírása és beadása nem egyszerű feladat. Nehezen érthető kiírások, helyenként túlbonyolított folyamatokkal; nem egyszerű felületeken szükséges eligazodni a pályázat beadásakor, amely nehézséget okoz a vállalkozások és a civil szervezetek vezetőinek. Mert Önök a saját szakmájukhoz értenek és abban kiválóak!

Konzultáció, megbeszélés, tanácsadás

Konzultáció, tanácsadás

Konzultáció, Tanácsadás keretében az Ön vállalkozására vagy szervezetére szabottan adunk pályázati tanácsadást, abból a célból, hogy az Ön cégének a fejlődéséhez legjobban illeszkedő támogatás kerüljön kiválasztásra és benyújtásra a pályázati rendszerbe.

A palyazzokosan.hu csapata közel húsz éves pályázati tapasztalatával a pályázatfigyelésben, az ötlet megvalósításban és a pályázatírásban erős!

A pályázat elnyerését követően projektjének megvalósításában is együttműködünk Önnel, annak érdekében, hogy a megvalósítás időszaka alatt Ön és munkatársai a szakmára tudjon koncentrálni, mi pedig a pályázati követelményeknek megfelelően elvégezzük a projektmenedzsment munkát.

Mindezzel az a célunk, hogy Ön ne maradjon egyedül azalatt az időszak alatt  sem, amíg az elnyert pályázatot kivitelezi.

Pályázatírás folyamatának leírása:

  1. Ön megkeres Bennünket vállalkozói ötletével.
  2. 30 perc konzultációt biztosítunk az Ön számára online.
  3. Vállalkozását, cégét előminősítjük, hogy alkalmas-e a pályázatra.
  4. Kiválasztásra kerül az Ön vállalkozásának fejlesztését leginkább megfelelő pályázat.
  5. Szerződéskötés.
  6. Sikeres pályázathoz kapcsolódó előkészítő munka.
  7. Pályázat megírása és beadása.
  8. Sikeres pályázati értesítés.
  9. Pályázat megvalósítása.