Rólunk, közös munka, pályázatírás

Tervezés, előkészítés, pályázatírás

Önnek van egy ötlete, amellyel fejleszteni akarja cégét, annak érdekében, hogy az sikeres legyen, a hazai piacon ismert legyen és minél több profitot hozzon Önnek!

Megkeressük Önnek, mint cégvezetőnek az ötlet megvalósításához leginkább kapcsolódó pályázatot és meg is írjuk!

A sikeres pályázati értesítő után Ön és munkatársai elkezdik az ötlet megvalósítását!

Így fejlődik a cége, amely lehetőséget ad arra, hogy elismerik a szakmájában, a környezetében és a megvalósult projektje által jobb gazdasági feltételekkel rendelkezzen a jövőben.

A hazai pályázati környezetben a pályázatok megírása és beadása nem egyszerű feladat. Nehezen érthető kiírások, helyenként túlbonyolított folyamatokkal; nem egyszerű felületeken szükséges eligazodni a pályázat beadásakor, amely nehézséget okoz a vállalkozások és a civil szervezetek vezetőinek. Mert Önök a saját szakmájukhoz értenek és abban kiválóak!

Konzultáció, megbeszélés, tanácsadás

Konzultáció, tanácsadás

 

Konzultáció keretében (alálinkel: http://palyazzokosan.hu/tanacsadas)  az Ön vállalkozására vagy szervezetére szabottan adunk pályázati tanácsadást, abból a célból, hogy az Ön cégének a fejlődéséhez legjobban illeszkedő támogatás kerüljön kiválasztásra és benyújtásra a pályázati rendszerbe.

A palyazzokosan.hu csapata pedig a több, mint tizenhét éves pályázati tapasztalatával a pályázatfigyelésben, az ötlet megvalósításban és a pályázatírásban erős!

 

A pályázat elnyerését követően projektjének megvalósításában is együttműködünk Önnel, annak érdekében, hogy a megvalósítás időszaka alatt Ön és munkatársai a szakmára tudjon koncentrálni, mi pedig a pályázati követelményeknek megfelelően elvégezzük a projektmenedzsment munkát.

Mindezzel az a célunk, hogy Ön ne maradjon egyedül azalatt az időszak alatt  sem, amíg az elnyert pályázatot kivitelezi.

Pályázatírás folyamatának leírása:

  1. Ön megkeres Bennünket vállalkozói ötletével.
  2. Vállalkozását, cégét előminősítjük.
  3. 30 perc ingyenes konzultációt biztosítunk az Ön számára online vagy személyesen.
  4. Kiválasztásra kerül az Ön vállalkozásának fejlesztését leginkább megfelelő pályázat.
  5. Szerződéskötés.
  6. Sikeres pályázathoz kapcsolódó előkészítő munka.
  7. Pályázat megírása és beadása.
  8. Sikeres pályázati értesítés.
  9. Pályázat megvalósítása.