Projektmenedzsment

A sikeresen megnyert pályázati támogatás megvalósításához szükség van egy projekt menedzserre, aki a projekt szakmai és pénzügyi teljesítéséért felel, a projekt kivitelezését, ütemezését, elszámolhatóságát figyelemmel kíséri és vezeti azt.

Ügyfeleink számára teljes körű pályázati projektmenedzsment szolgáltatással állunk rendelkezésre. A projektmenedzsment szolgáltatással garantáljuk a pályázatok szakmai kivitelezésének megvalósítását, a pontos és precíz kifizetési kérelmek beadását, a mérföldkövekhez tartozó beszámolók elkészítésében való közreműködést és a pályázati ügyintézés problémamentes lebonyolítását.

A projektmenedzsment funkciója

Pályázatok esetében a projektmenedzsmentre már a pályázat sikeres megnyerésétől kezdődően szükség van, hogy az elnyert támogatások ténylegesen kifizetésre kerüljenek.

A palyazzokosan.hu csapata a pályázat megírásakor részletes ütemtervet, szakmai- és pénzügyi tervet készít, amelyet a projektmenedzsment alap információként használ a pályázat megvalósítása során.

A projektmenedzsment biztosítja:

 • a pályázati előleg igénylését és megérkezését a bankszámlára
 • a szakmai megvalósítás ütemezését
 • a pénzügyi terv folyamatos nyomon követését
 • a hiánytalan és pontos dokumentációt a pályázatról
 • a kifizetések és elszámolások kiszámítható ütemezését
 • a zökkenőmentes pályázati ügyintézést
 • a mérföldkövekhez kapcsolódó beszámolók beadását

A projektmenedzsment feladata a pályázat megvalósítás során:

1., Előlegigénylés

A támogatási szerződés aláírása után általában lehetőség van előleg igénylésére a pályázatban vállalt projekt egy részének megvalósításához. Az előleg lehívása gondos pénzügyi tervezést és folyamatos kapcsolattartást igényel a nyertes pályázó és a támogató szervezet között. A pályázati projektmenedzsment ebben a folyamatban kulcsfontosságú, mert a megfelelő, precíz, pénzügyileg alátámasztott dokumentáció elkészítése és határidőre való benyújtása a támogató szerv felé elengedhetetlen.

2., Szakmai és pénzügyi terv ütemezése, nyomon követése

A pályázatírásakor fontos szempont, hogy az Ön vállalkozói ötletének megvalósulását szakmailag megfogalmazzuk, a megvalósításnak határidőket szabjunk, azaz kialakítsunk egy ütemtervet a pályázati projekt megvalósítására. Ehhez szorosan kapcsolódik a pénzügyi tervezés, a megvalósításhoz kapcsolódó költségek átláthatósága és a kifizetések nyomon követése abból a célból, hogy a pályázat a megadott időkeretben zökkenőmentesen valósuljon meg.

3., Hiánytalan és pontos dokumentáció készítés

A pályázat megvalósításához az alátámasztó dokumentáció folyamatos készítése (fotókkal, jelenléti ívekkel, képzésekhez kapcsolódó törvényi és pályázati adminisztrációval), vezetése és rendszerezése elengedhetetlen. A megvalósuló projekt bemutatása a záró beszámolónál a pályázat kiírója felé feltétel.

4., A mérföldkövekhez kapcsolódó beszámolók beadása

A hazai vagy uniós forrásokból elnyert pályázatok esetében a projekt megvalósítására minimum két mérföldkövet, azaz határidőt szükséges tervezni. Általában ezt a pályázat kiírója határozza meg előre. A mérföldkövek elérésekor szakmai beszámolót és pénzügyi elszámolást szükséges benyújtani a pályázat kiírója felé abból a célból, hogy bemutatásra kerüljön a projekt megvalósításának állapota, illetve a kiíró ez alapján ellenőrzi, hogy a projekt megfelelő ütemben halad-e és minden tekintetben megfelel-e a pályázat feltételeinek. Ezen határidők betartása és a dokumentáció beküldése azért fontos, mert a legapróbb szabálytalanság is hiánypótlással és a kifizetések csúszásával járhat.

5., Zökkenőmentes pályázati ügyintézést

Pályázati projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében átfogó szakmai és pénzügyi támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. A pályázat lebonyolításának minden mozzanatában részt veszünk, biztosítjuk a pályázat kiírója és Ön között a hatékony, zökkenőmentes kommunikációt.

Miért érdemes Önnek is igénybe venni a projektmenedzsment szolgáltatást?

 • mert végigkísérjük a pályázat megvalósítását
 • figyelünk a határidőkre és a pontos dokumentáció elkészítésére
 • mert levesszük válláról az adminisztrációs terheket
 • mert támogatást nyújtunk a pályázat kiírója és Ön között a kommunikációban
 • kifizetési kérelmek összeállításában támogatást nyújtunk

Kinek nyújt gyors megoldást a projektmenedzsment szolgáltatás?

 • Önnek már van elnyert pályázata és az elszámolással küzd
 • Nyertes pályázatot menedzsel, de másra nincs ideje
 • Nehézséget okoz a határidő, a pályázati szabályok betartása

Akkor Önnek szól ez a szolgáltatásunk!
Kérjen további információt vagy ajánlatot pályázati projektmenedzsmentre ITT!

  Vállalkozói ötlet! – Pályázatíró kiválasztása – Sikeres pályázat – Megvalósítás!

  További ajánlatainkat itt olvashatja el!