Pályázatírás

A palyazzokosan.hu csapata Önnek abban nyújt támogatást, hogy kiválassza az Ön vállalkozói ötletének megvalósításához leginkább passzoló lehetőséget az érvényes és elérhető pályázatok közül és azt az Ön cége számára megírja.

Önnek van egy ötlete, amellyel fejleszteni akarja cégét annak érdekében, hogy az sikeres legyen, a hazai piacon ismert legyen és minél több profitot hozzon Önnek.

Támogatásunkkal megtaláljuk Önnek, mint cégvezetőnek az ötlet megvalósításához leginkább kapcsolódó pályázatot és meg is írjuk.

A sikeres pályázati értesítő után Ön és munkatársai elkezdik a fejlesztést a cégüknél, azaz az Ön vállalkozói ötletét megvalósítják.

Így fejlődik a cége, amely lehetőséget ad arra, hogy elismerjék a szakmájában, a környezetében és a megvalósult projektje által jobb gazdasági feltételekkel rendelkezzen a jövőben.

A hazai pályázati környezetben a pályázatok megírása és beadása nem egyszerű feladat. Nehezen érthető kiírások, helyenként túlbonyolított folyamatokkal; nem egyszerű felületeken szükséges eligazodni a pályázat beadásakor, amely nehézséget okoz a vállalkozások és a civil szervezetek vezetőinek. Mert Önök a saját szakmájukhoz értenek és abban kiválóak. A palyazzokosan.hu csapata pedig a több, mint tizenöt éves pályázati tapasztalatával a pályázatírásban erős.

Csapatunk abban segít a vállalkozások vezetőinek és a civil szférában működő szervezetek irányítóinak, hogy megmutatjuk, milyen elérhető és érvényes pályázati lehetőségek vannak ma, Magyarországon és számukra ezek a lehetőségek megfelelőek-e a fejlődésükben.

Konzultáció keretében (alálinkel: http://palyazzokosan.hu/tanacsadas)  az Ön vállalkozására vagy szervezetére szabottan adunk pályázati tanácsadást, abból a célból, hogy az Ön cégének a fejlődéséhez legjobban illeszkedő támogatás kerüljön kiválasztásra és benyújtásra a pályázati rendszerbe.

A pályázat elnyerését követően projektjének megvalósításában is együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy a megvalósítás időszaka alatt Ön és munkatársai a szakmai munkára tudjon koncentrálni, mi pedig a pályázati követelményeknek megfelelően elvégezzük a projektmenedzsment munkát.

Mindezzel az a célunk, hogy Ön ne maradjon egyedül azalatt az időszak alatt sem, amíg az elnyert pályázatot kivitelezi.

Miért a palyazzokosan.hu-t válassza partnerének?

 • mert mi mindig nyerni akarunk
 • mert Ön figyelmet kap tőlünk, az ötletének megvalósítására koncentrálunk
 • mert pontosak és megbízhatóak vagyunk
 • mert rövid és érthető tájékoztatást adunk a megjelent pályázatokról
 • mert személyre szabott konzultációt biztosítunk az Ön számára
 • mert szakmai csapatunk vállalkozás- és humánerőforrás fejlesztés témakörben kimagaslóan erős
 • mert több, mint 16 éve foglalkozunk pályázatírással, ezért igen nagy tapasztalattal rendelkezünk
 • mert több, mint 7 milliárd forint összköltségvetésű projektmunka áll a hátunk mögött

Pályázatírás folyamatának leírása:

 1. Ön megkeres Bennünket vállalkozói ötletével.
 2. Vállalkozását, cégét előminősítjük.
 3. 30 perc ingyenes konzultációt biztosítunk az Ön számára online vagy személyesen.
 4. Kiválasztásra kerül az Ön vállalkozásának fejlesztését leginkább megfelelő pályázat.
 5. Szerződéskötés.
 6. Sikeres pályázathoz kapcsolódó előkészítő munka.
 7. Pályázat megírása és beadása.
 8. Sikeres pályázati értesítés.
 9. Pályázat megvalósítása.

Vállalkozói ötlet! >Pályázatíró kiválasztása > Sikeres pályázat > Megvalósítás!

Ajánlatok

Önnek van egy nagyszerű ötlete, amellyel sokaknak segíthet a mindennapjaikban, vagy tudja, hogy fejlesztése megváltoztathatja a szakmáját?

Szüksége van pénzre, forrásra, hogy az ötletét megvalósítsa?

Írjon az alábbi űrlapon nekünk, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megtaláljuk Önnek azt a pályázatot, amely a vállalkozói ötletének megvalósítását támogatja!

Vegye fel velünk a kapcsolatot