Fejleszd vállalkozásodat pályázati forrással!

Köszöntünk a palyazzokosan.hu oldalán!

Neked, aki a Sikeres Vállalkozó Nők (SVN) csoportjának tagja vagy, a jövőben rendszeresen kapsz információt tőlünk az aktuális pályázatokról, amellyel támogatni szeretnénk Téged, mint cégvezetőt, hogy a vállalkozásodat fejleszd, a beveteleidet növeld, és így a cégedet még sikeresebbé tudd tenni!

Aktuális, jelenleg elérhető pályázati lehetőségek:

 

1. Vállalkozás indítás Felzárkózó Településeken

A pályázat célja olyan helyi, közösségi gazdaságfejlesztési beavatkozások támogatása, amelyek a Felzárkózó Települések Program (FETE program) valamely településén vagy településein valósulnak meg hálózatban.

 

2. Diákmunkások bérének támogatása 2023.nyarán

Azok részére ajánljuk, akik vendéglátásban, turizmusban vagy mezőgazdaságban végzik a vállalkozói tevékenységüket és nyáron szívesen foglalkoztatnak diákokat.

 

3., Budapesti vállalkozások még felvehetnek új munkaerőt bértámogatással!

Sietniük kell azoknak, akik szeretnének új munkatársat felvenni és igényelni szeretnének bértámogatást. A konstrukciókat a címre kattintva elérheted. A vidéki települések nagy részén a pályázat már nem elérhető.

 

4., Vidéken, több megyében elérhető még eszközbeszerzésre vagy épület felújításra pályázati lehetőségek. A vármegye nevekre kattintva elérhetőek a bővebb információk.

Baranya vármegye

Bács-Kiskun vármegye

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

 

5., És nyáron újra elindul az a program, ahol a vállalkozóvá válást támogatják 4,5 millió forinttal. A részleteket itt foglaltuk össze:

Vállakozó Start 2. program