Civil szervezeteknek

Alapítványi vagy Egyesületi szervezetének nyújtunk támogatást abban, hogy az érvényes és elérhető pályázatok közül melyek azok, amelyek segítik a fejlődésüket.

Tudjuk, hogy hazánkban az Alapítványok és az Egyesületek költségvetésének nagy részét a pályázatok adják, ezért is fontos Önnek, hogy minél több információval rendelkezzen a frissen megjelent pályázatokról és legyen felkészülve az évente kiírásra kerülő lehetőségekről.

Civil szervezete vezetőjeként jól ismerheti azokat a problémákat, amelyek a társadalom számára azonnal megoldásért kiáltanak, de az ehhez szükséges pénzügyi hátteret pályázati keretekből tudják – szinte – kizárólag megoldani.

A palyazzokosan.hu csapata Önnek és szervezetének abban nyújt támogatást, hogy ezekhez a kiemelten fontos feladatok ellátásához felkészülten, célirányosan és a lehető leghamarabb kapjon pénzügyi támogatást.

Közös gondolkodással, előre meghatározott célokkal választjuk ki a pályázatokat és kedvezményesen írjuk meg civil szervezetének. Levesszük válláról az előkészítő munkát, a pályázatírást, hogy Ön a szakmai munkájára tudjon koncentrálni.

A pályázat elnyerését követően projektjének megvalósításában is szívesen együttműködünk Önnel, annak érdekében, hogy a pályázati követelményeknek maradéktalanul megfeleljen, illetve a pénzügyi kifizetések gördülékenyen történjenek meg. Mindezzel az a célunk, hogy Ön ne maradjon egyedül azalatt az időszak alatt sem, amíg az elnyert pályázatot kivitelezi.

Tudjuk, hogy az Alapítványok és Egyesületek fontos szerepet töltenek be közösségi életünkben, de a piaci vagy az egyéni támogatásoknak még nem alakult ki a hagyománya hazánkban. Ezért mi úgy gondoltuk, hogy a civilek munkáját a magunk eszközeivel segítjük. Az Alapítványok és Egyesületek számára kedvezményes ajánlatot dolgoztunk ki. A mi küldetésünk szerint ezzel támogatjuk a civil szféra fejlődését.

Írjon az alábbi űrlapon nekünk, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megtaláljuk Önnek azt a pályázatot, amely az Alapítványa/Egyesülete fő tevékenységének megvalósítását támogatja!

  Civil pályázatírás folyamatának leírása:

  1. Civil szervezetét előminősítjük.
  2. 30 perc ingyenes konzultációt biztosítunk az Ön számára online vagy személyesen.
  3. Kiválasztásra kerül a céloknak leginkább megfelelő pályázat.
  4. Szerződéskötés.
  5. Sikeres pályázathoz kapcsolódó előkészítő munka.
  6. Pályázat megírása és beadása.
  7. Sikeres pályázati értesítés.
  8. Pályázat megvalósítása.